20180109_101729-aangepast-2
Slide 1

Je leert beter kijken
"Het allerbelangrijkste wat Henry je leert is (beter) te kijken. Dan moet je zelf aan de slag en begint de ontdekking van vorm en toonwaarde. Daarmee kun je jezelf en anderen verbazen.”
Paul Eckhart

Slide 2
Inspirerende lessen
''In de lessen van Henry werk je intensief aan het portret. Henry helpt je verder en weet goed aan te sluiten bij je talenten. Hij heeft de gave te zien wat je nodig hebt en het zijn inspirerende lessen. Aan het eind bespreekt Henry de werken en het is heel verrassend de portretten van een ieder te zien.”
Josephine Jansen

Slide 3
Een grote stap vooruit gegaan
"Mijn verf- en kleurgebruik is door de cursus een grote stap vooruit gegaan. Ik merkte dat heel erg toen ik voor deelname aan de Kunstroute Zutphen maanden van te voren een foto van een werk moest aanleveren voor de brochure. Al het werk dat ik daarna maakte, met de lessen van Henry in gedachten, was veel beter dan het werk op de foto. Ik kreeg de neiging het schraal opgezette en weinig kleurcontrasten bevattende schilderij van de foto naar de nieuw verworven inzichten aan te passen. Dat is niet gebeurd en het blijft nu een bewijs dat ik veel bijgeleerd heb, en dat ook nog eens in een prettige sfeer met een leuke groep mensen.”
Peter Kooij

Slide 4
Met licht op het model
"Door te spelen met licht op het model, het geven van de juiste aanwijzingen in een ontspannen atelier, motiveert Henry je om door te gaan.”
Esthèl Lemmers-Asselman
Slide 5

Leerzame lessen
"Al jaren volg ik met veel plezier de leerzame portrettekenen/-schilderlessen van Henry. Ik vind het een fijne cursus met veel persoonlijke aandacht op individueel niveau.
Henry geeft treffende aanwijzingen waar je mee verder kunt. In zijn lessen zijn concentratie en rust belangrijk. Na iedere les is er een waardevolle nabespreking.”
Gemma van Eekelen

previous arrow
next arrow

Cursisten